Μετάλλια και Διακρίσεις του ΔΙΕΚ Καβάλας στο “1st Mediterranean Chefs Competition”
Ο 1ος Μεσογειακός Διαγωνισμός διοργανώθηκε από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Worldchefs και της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος. Ένας διαγωνισμός ο οποίος ενώνει τις χώρες τις Μεσογείου, αναδεικνύοντας τις γαστρονομικές ιδιαιτερότητες κάθε χώρας μέσα από τους καλύτερους εκπροσώπους της και έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 21-23 Φεβρουαρίου.
Θερμά συγχαρητήρια στους καταρτιζόμενους/-ες και στην εκπαιδεύτρια κ. ΔΡΕΝΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ που συμμετείχαν σε αυτόν τον διαγωνισμό και διακρίθηκαν. Πιο συγκεκριμένα:
Στην κατηγορία «Κοτόπουλο»:
- ΣΟΥΛΚΟΥ ΕΓΚΛΑΝΤΙΝΑ (Ειδικότητα ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ): Αργυρό μετάλλιο
Στην κατηγορία «Παραδοσιακό γλυκό με μοντέρνα προσέγγιση»:
- ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (Ειδικότητα ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ): Ασημένιο μετάλλιο
- ΝΤΟΥΜΑΝΙΔΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ (Ειδικότητα ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ) με βοηθό την ΣΟΥΛΚΟΥ ΕΓΚΛΑΝΤΙΝΑ συμψηφιστήκαν με τη ΒΟΥΛΤΣΙΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ (Ειδικότητα ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ) με βοηθό την ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (Ειδικότητα ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ): Χάλκινο μετάλλιο
- ΜΠΑΡΤΖΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ (Ειδικότητα ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ): Έπαινος τιμητικής διάκρισης