ΕκπαιδευτέςΝέα & Ανακοινώσεις

Λογαριασμοί εκπαιδευτικών ΙΕΚ στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Σας γνωρίζουμε τη δυνατότητα εγγραφής στους εκπαιδευτικούς των ΔΙΕΚ με σκοπό την απόκτηση λογαριασμού στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Με το λογαριασμό αυτό οι εκπαιδευτικοί των ΔΙΕΚ αποκτούν πρόσβαση σε υπηρεσίες του Πανελληνίου Σχολικού όπως ηλεκτρονική επικοινωνία, τηλεδιάσκεψη webex κ.α.

Η διαδικασία βασίζεται στην εγγραφή/υποβολή αιτήματος λογαριασμού από τον/την εκπαιδευτικό και την έγκριση/επικύρωση από τον προϊστάμενο του ΙΕΚ.

Για την εγγραφή τους οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί αρκεί να ακολουθούσουν το σύνδεσμο «ΕΓΓΡΑΦΗ» που υπάρχει στην πύλη του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου, https://www.sch.gr .

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής και προκειμένου o λογαριασμός να καταστεί λειτουργικός απαιτείται ή έγκριση/επικύρωση του από τον επίσημο λογαριασμό του ΙΕΚ που διαθέτει κατάλληλα δικαιώματα διαχείρισης.

Αναλυτικές οδηγίες για την υποβολή αίτησης λογαριασμού και την έγκριση από το ΔΙΕΚ υπάρχουν στο σύνδεσμο «ΕΓΓΡΑΦΗ» που υπάρχει στην πύλη του ΠΣΔ www.sch.gr και ειδικότερα στο σύνδεσμο: https://www.sch.gr/manual/registerintro/#dimiourgia-logariasmou-ekpaideftikou-diek

Για επιπλέον πληροφορίες και υποστήριξη είναι στη διάθεση σας:
Οι υπηρεσίες υποστήριξης χρηστών του ΠΣΔ https://www.sch.gr/helpdesk όπου μπορείτε να απευθύνεστε.
Επίσης παρέχεται η δυνατότητα υποβολής αιτημάτων στο σύστημα https://helpdesk.sch.gr

error

Σας άρεσε η Ιστοσελίδα μας; Παρακαλώ διαδώστε την :)